Вплив гідроселеніту натрію на процес пророщування зерна - Антонюк, Микола Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Стабнікова, Олена Вікторівна (My University, 2002)
Вміст селену в організмі людини залежить від рівня його споживання. The content of selenium in the body depends on the level of consumption.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; гідроселеніт натрію; пророщування; солод; hidroselenit sodium; germination; malt