Коваль, Ольга Андріївна2012-11-062012-11-062007Пат. № 20960 Україна, МПК (2006) G01N 33/00, G01N 3/08. Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем / Коваль О. А. ; Власник Національний університет харчових технологій; Заявка № u200609819; заявл. 13.09.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3544Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.uk-UKреологічні характеристикиrheological propertiesхарчова дисперсна системакрива пружної хвилі деформаціїfood disperse systemcurve elastic wave of deformationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20960)Other