Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2018)
В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.
Keywords: бузина звичайна; консервування; харчовий порошок; кафедра технології консервування