Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаМарченко, Вікторія ЄвгеніївнаШутюк, Віталій Володимирович2020-06-172020-06-172018Бендерська, О. В. Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, В. Є. Марченко, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31485В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.бузина звичайнаконсервуванняхарчовий порошоккафедра технології консервуванняВикористання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусівThesis