Роль інформаційних технологій в формуванні конкурентних переваг промислових підприємств - Ткаченко, Ольга Миколаївна (My University, 2014)
Зроблено акцентування на важливості інформаційних ресурсів та технологій в функціонуванні сучасних промислових підприємств; досліджено переваги, які отримає підприємство після впровадження інформаційних технологій; зроблено висновок, що сучасним промисловим підприємствам неможливо перемогти в конкурентній боротьбі без впровадження інформаційних технологій. Аccenting on importance of informative resources and technologies is done in functioning of modern industrial enterprises; investigational advantages which will be got by an enterprise after introduction of information technologies; a conclusion is done, that it is impossible to win modern industrial enterprises in competitive activity without introduction of information technologies.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; інформаційний ресурс; інформаційні технології; впровадження інформаційних технологій; конкурентні переваги; competitiveness of enterprise; informative resource; information technologies; introductions of information technologies; competitive edges; кафедра економіки і права