Феномен соціальної самореалізації особи - Павлов, Валерій Лук’янович (My University, 2011)
Аналізуються особливості соціальної самореалізації особи як процесу розвертання нею власних сутнісних сил. Особлива увага звертається на місце і роль у цьому процесі таких чинників як свобода, досвід, воля. The paper analyzes the characteristics of social self-identity as a process of un-folding its own intrinsic forces. Particular attention is drawn to the place and role in this process, factors such as freedom, the experience, the will.
Keywords: особа; самореалізація; соціальний статус; свобода; досвід; воля; personality; self-realization; social status; freedom; experience; will; кафедра гуманітарних дисциплін