Пристрій для виймання горизонтально укладених пляшок з транспортної тари (Патент на корисну модель № 118563) - Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир Степанович; Возний, Денис Олександрович; Ігнатенко, Олег Володимирович (My University, 2017)
Корисна модель належить до обладнання транспортних систем, в складі яких використовують виймання пляшок з транспортної тари, і може бути використана в харчовій, хімічній, медичній, фармацевтичній та інших галузях народного господарства. The utility model relates to the equipment of transportation systems, which uses the removal of bottles from transport containers, and can be used in the food, chemical, medical, pharmaceutical and other sectors of the national economy.
Keywords: тара; пляшка скляна; конвеєр; container; bottle of glass; conveyor; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки