Удосконалення способу виробництва сироваткового сиру - Грек, Олена Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна (My University, 2019)
Запропонований спосіб виробництва сироваткового сиру: не потребує специфічного апаратурного оформлення; є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх компонентів; дозволяє підвищити вихід готового продукту та скоротити тривалість процесів згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження за рахунок підвищення вмісту сухих речовин суміші, що складається з сироватки та білкового концентрату з масовою часткою сухих речовин не менше 16 %.
Keywords: білковий концентрат; згущення; структуроутворення; сироватка; protein concentrate; condensed; structure formation; whey; кафедра технології молока і молочних продуктів