Грек, Олена ВікторівнаОвсієнко, Кіра Володимирівна2019-04-222019-04-222019Грек, О. Удосконалення способу виробництва сироваткового сиру / О. Грек, К. Овсієнко // Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти», 28-29 березня 2019 р. – К.: ККІБП, 2019 р.– С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29056Запропонований спосіб виробництва сироваткового сиру: не потребує специфічного апаратурного оформлення; є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх компонентів; дозволяє підвищити вихід готового продукту та скоротити тривалість процесів згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження за рахунок підвищення вмісту сухих речовин суміші, що складається з сироватки та білкового концентрату з масовою часткою сухих речовин не менше 16 %.uk-UKбілковий концентратзгущенняструктуроутвореннясироваткаprotein concentratecondensedstructure formationwheyкафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення способу виробництва сироваткового сируOther