Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПідопригора, Андрій ОлександровичФілоненко, Михайло Ігорович2013-01-222013-01-222011https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5491Розроблено склад рибних котлет, який містить м’ясо, яйця, цибулю, спеції, який відрізняється тим, що як м’ясо містить м’ясо риби та додатково містить квасолю, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно „ЄСО”(пшениця), воду, борошно сухарне, борошно на підсушку, а також як спеції містить сіль кухонну і перець чорний мелений.Developed composition of fish chops containing meat, eggs, onion, spices, characterized in that it as meat contains fish and additionally contains a kidney bean, water-plants laminariya, butter, flour “ESO” (wheat), water, rusk flour, flour on drying, and also as spices contains salt and black sprinkling pepper.otherкотлети рибніквасоляморські водорості ламінаріяфасольfish chopskidney beanwater-plants laminariyaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСклад рибних котлет з використанням водоростей ламінарії (Патент на винахід № 97059)Other