Небезпеки на кухні: як уникнути харчових отруєнь ? - Ткач, Дарина Олександрівна; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2017)
В тезах було розглянуто, щоб уникнути харчових отруєнь в закладах ресторанного господарства потрібно дотримуватись певних правил. Профілактика — це основний захід, що допоможе убезпечити себе та своїх близьких від харчової токсикоінфекції. Харчове отруєння — це на 90% неуважність, недотримання санітарії самою людиною. Theses were considered, in order to avoid food poisoning in the restaurants catering to certain rules. Prevention is a key measure that will help protect oneself and their relatives from food-borne toxi- mics. Food poisoning is 90% inattentiveness, lack of sanitation by the person himself.
Keywords: небезпека; їжа; харчові отруєння; danger; food; food poisoning; кафедра екології та екоменеджменту