Ткач, Дарина ОлександрівнаЗаєць, Віра Анатоліївна2017-12-282017-12-282017Ткач, Д. О. Небезпеки на кухні : як уникнути харчових отруєнь? / Д. О. Ткач, В. А. Заєць // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-а Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - С. 328.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26478В тезах було розглянуто, щоб уникнути харчових отруєнь в закладах ресторанного господарства потрібно дотримуватись певних правил. Профілактика — це основний захід, що допоможе убезпечити себе та своїх близьких від харчової токсикоінфекції. Харчове отруєння — це на 90% неуважність, недотримання санітарії самою людиною. Theses were considered, in order to avoid food poisoning in the restaurants catering to certain rules. Prevention is a key measure that will help protect oneself and their relatives from food-borne toxi- mics. Food poisoning is 90% inattentiveness, lack of sanitation by the person himself.uk-UKнебезпекаїжахарчові отруєнняdangerfoodfood poisoningкафедра екології та екоменеджментуНебезпеки на кухні: як уникнути харчових отруєнь ?Thesis