Розвиток державно-приватного партнерства в Україні - Бляшук, Світлана Григорівна (My University, 2012)
Державно-приватне партнерство в Україні відрізняється слабкістю взаємодії держави та бізнесу та не дозволяє виявити весь позитивний потенціал такої співпраці, стати універсальним механізмом для вирішення наявних проблем соціально-економічного розвитку та забезпечити стале економічне зростання в країні. Public-private partnership in Ukraine distinguished weakness of cooperation between the state and business, and do not reveal all the positive potential of such cooperation, to become a universal mechanism for solving the existing problems of socio-economic development and ensure sustainable economic growth in the country.
Keywords: державно-приватне партнерство; розвиток бізнесу; економічне зростання; Public Private Partnership; economic growth; business development