Ладняк, Людмила Олександрівна2024-03-122024-03-122023Ладняк, Л. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного зернистого «Cottage cheese» з наповнювачем фруктовим «Полуниця» для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ладняк Людмила Олександрівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 189 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42176ukкафедра експертизи харчових продуктівсир кисломолочний зернистийфруктовий наповнювачсистема управління безпечністюплан НАССРкритична контрольна точкаУдосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного зернистого «Cottage cheese» з наповнювачем фруктовим «Полуниця» для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»Other