Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР - Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна (My University, 2007)
Проведено дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР. System of safety of food products on the basis of principles НАССР has been searched.
Keywords: харчові продукти; food products; контрольні точки; НАССР; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; control point; кафедра технології зберігання і переробки зерна