Терлецька, Віта АльбертівнаЯнюк, Тетяна ІванівнаБобель (Зінченко), Інна Миколаївна2012-12-172012-12-172007Терлецька, В.А. Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР / В. А. Терлецька, Т. І. Янюк, І. М. Зінченко // Наукові праці Одеської нац. академії харчових технологій. – 2007. – Вип.30. – Т.ІІ. – С.385-388.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4434Проведено дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР. System of safety of food products on the basis of principles НАССР has been searched.uk-UKхарчові продуктиfood productsкритична контрольна точкааналіз ризиківНАССРкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcritical control pointhazard analisisкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССРArticle