Рашевська, Тамара ОлексіївнаВашека, Оксана Миколаївна2013-01-222013-01-222012Рашевська, Т. О. Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла / Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Здобутки, проблеми та перспективы розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня 2012 р. - К. - 2012. - С. 261-263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5498Морква відрізняється значним вмістом каротиноїдів. Вони містять вітамін А, радіопротекторні властивості, проявляють антитоксичну дію. Внесення порошку із моркви покращує смакові властивості продукту. Carrot has a significant content of carotenoids. They contain vitamin A, have radioprotective properties and exhibit antitoxic action. Adding carrot powder improves the taste of the product.uk-UKвершкове маслопорошок морквикаротиноїдиbuttercarrot powderlipochromesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання порошку із моркви при збагаченні вершкового маслаArticle