Михалевич, Артур ПетровичСапіга, Вікторія ЯрославівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаТочкова, Оксана Василівна2021-05-102021-05-102021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі / А. Михалевич, В. Сапіга, У. Кузьмик, О. Точкова // Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 28-29 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП України, 2021. – С. 67–70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33824Підвищення стану структури харчування населення України є одним з найважливіших завдань харчової промисловості на сьогоднішній день.Світовий досвід довів, що найбільш економічно доцільним та дієвим є розроблення технологій харчових продуктів масового споживання, збагачених вітамінно-мінеральними комплексами, або тих, що містять у своєму складі харчову клітковину, поліфенольні сполуки, про- та пребіотики.otherсоуссмородинасмузіsaucecurrantsmoothieкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології консервуванняВикористання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузіThesis