Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки - Змієвський, Юрій Григорович (My University, 2010)
В дисертаційній роботі на основі аналізу наукових публікацій та проведених досліджень зроблено висновок, що процеси електродіалізу та мембранної дистиляції при комплексній переробці молочної сироватки мають вагомі переваги в порівнянні з існуючими методами.
Keywords: електродіаліз; електродіалізні установки мембранна дистиляція; переробка молочної сироватки; электродиализ; электродиализные установки; мембранная дистилляция; переработка молочной сыворотки; electrodialysis; electrodialysis installations; membrane distillation; processing of dairy whey; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування