Роль Національного Банку України як регулятора макроекономічних процесів в період кризових явищ - Лановська, Галина Іванівна (My University, 2015)
Банківська система України відіграє ключову роль в економічному розвитку держави, оскільки безпосередньо впливає на перебіг усіх господарських процесів. The banking system of Ukraine plays a key role in the economic development of the state as directly affect the course of all business processes.
Keywords: кафедра фінансів; кризові явища; банк; економіка; crisis; bank; economy