Напрями зростання капіталізації субєкта підприємницької діяльності - Багацька, Катерина Володимирівна; Купріянчук, Руслан Анатолійович (My University, 2014)
Розглянуто сутність капіталізації підприємств згідно різних наукових підходів, виділено проблемні аспекти зростання капіталізації, окреслені основні напрями зростання капіталізації підприємств. The essence capitalization companies according to various scientific approaches highlighted problematic aspects capitalization growth outlined the main directions of capitalization growth companies.
Keywords: капіталізація; інвестиційна діяльність; розвиток економіки; capitalization; investment activity; economy development; кафедра фінансів