Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій ВолодимировичДорошкевич, Руслан Юрійович2021-12-022021-12-022021Теоретичні аспекти створення поліфункціонального напівфабрикату / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, Р. Ю. Дорошкевич // Multidisziplinäre Forschung: Perspektiven, Probleme und Muster der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der II internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz, Wien, 26 November 2021. – Wien : List Verlag. in Ullstein Buchverlage GmbH & Europäische Wissenschaftsplattform ; Vinnytsia : Yevropeiska naukova platforma, 2021. – Band 2. – P. 24–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36677Використання купажованих олій та порошку з кореня селери у складі напівфабрикату дасть змогу отримати кулінарну продукцію з підвищеною кількістю поліненасичених жирних кислот. Застосування порошку кореня селери дозволить стабілізувати структуру напівфабрикату за можливого синергічного ефекту з ПАР, що є перспективою подальших досліджень.корінь селерихарчова цінністьхарчова емульсіянапівфабрикатcelery rootnutritional valuefood emulsionsemi-finished productкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТеоретичні аспекти створення поліфункціонального напівфабрикатуThesis