Савченко, Олександр АркадійовичГрек, Віктор ІгоровичТимчук, Алла ВікторівнаСоловйов, Нікіта Андрійович2024-11-142024-11-142024Патент на корисну модель № 156052 UA, МПК A23C9/13, A23C11/02, A23C23/00. Спосіб виробництва сиркового десерту / Савченко О. А., Грек В. І., Тимчук А. В., Соловйов Н. А. ; володілець Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u202305812 ; заявл. 01.12.2023 ; опубл. 01.05.2024, Бюл. № 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45786Спосіб виробництва сиркового десерту включає одержання молочно-білкової основи, її охолодження, внесення наповнювачів та цукру, вимішування, фасування та охолодження. Додатково вноситься макова клітковина, яку перед внесенням у сиркову основу піддають набуханню у молочній сироватці.The method of production of cottage cheese dessert includes obtaining a milk-protein base, cooling it, adding fillers and sugar, kneading, packing and cooling. Additionally, poppy fiber is added, which is subjected to swelling in milk whey before being added to the curd base.ukсирковий десертcurd dessertмолочна сироваткаmilk wheyкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиркового десерту (Патент на корисну модель № 156052)Patenthttps://orcid.org/0000-0002-2052-2768https://orcid.org/0000-0002-5713-374X