Богомаз, ЮрійХалікова, Есма ФаїківнаБілик, Олена Анатоліївна2014-06-122014-06-122014Богомаз, Ю. Квасолевий порошок - нетрадиційна сировина для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів / Ю. Богомаз, Е. Халікова, О. Білик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 84-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15009Для подовження терміну зберігання виробу необхідно підвищувати його початкову м'якість і обмежити її втрату внесенням додаткової сировини, що здатна поглинати та утримувати воду. Додання квасолі у пшеничне тісто підвищує його водопоглинальну здатність. To prolong the shelf life of the product is necessary to raise its original softness and limit its loss making additional material that is able to absorb and retain water. Adding beans to wheat dough increases its ability vodopohlynalnu.uk-UKтривалість зберігання хлібобулочних виробівквасолевий порошокнетрадиційна сировинаduration of storage of bakery productsbean powderalternative raw materialsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКвасолевий порошок - нетрадиційна сировина для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробівOther