Квасолевий порошок - нетрадиційна сировина для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів - Богомаз, Юрій; Халікова, Есма Фаїківна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2014)
Для подовження терміну зберігання виробу необхідно підвищувати його початкову м'якість і обмежити її втрату внесенням додаткової сировини, що здатна поглинати та утримувати воду. Додання квасолі у пшеничне тісто підвищує його водопоглинальну здатність. To prolong the shelf life of the product is necessary to raise its original softness and limit its loss making additional material that is able to absorb and retain water. Adding beans to wheat dough increases its ability vodopohlynalnu.
Keywords: тривалість зберігання хлібобулочних виробів; квасолевий порошок; нетрадиційна сировина; duration of storage of bakery products; bean powder; alternative raw materials; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів