Проблеми якості і безпечності харчових продуктів - Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна (My University, 2011)
У статті розглядаються проблеми якості та безпечності харчових продуктів. Основними завданнями сьогодення для промисловості і торгівлі є забезпечення населення якісними товарами функціонального спрямування і подовженим терміном зберігання завдяки використанню природних добавок
Keywords: харчові продукти; зберігання; якість; безпечність; процеси окислення; кондитерські вироби; жири; біологічна цінність; функціональне спрямування; foodstuff; quality; safety; confectionery products; fats; biolo gical value; functional orientation; preservation; oxidation processes