Сирохман, Іван ВасильовичЛозова, Тетяна Михайлівна2021-03-292021-03-292011Сирохман, І. В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів / І. В. Сирохман, Т. В. Лозова // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 37. – С. 5–9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33175У статті розглядаються проблеми якості та безпечності харчових продуктів. Основними завданнями сьогодення для промисловості і торгівлі є забезпечення населення якісними товарами функціонального спрямування і подовженим терміном зберігання завдяки використанню природних добавокotherхарчові продуктизберіганняякістьбезпечністьпроцеси окисленнякондитерські виробижирибіологічна цінністьфункціональне спрямуванняfoodstuffquality,safetyconfectionery productsfatsbiolo gical valuefunctional orientationpreservationoxidation processesПроблеми якості і безпечності харчових продуктівArticle