Niemirich, OleksandraNovosad, Elena2013-11-062013-11-062013Niemirich, A. Technology of emulsion sauces using zucchini powder / A. Niemirich, O. Novosad // The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р.145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11068Proposed the technological process of emulsion type sauces production involving plant material - powder from zucchini. Запропоновано технологічний процес виробництва соусів емульсійного типу з використанням рослинного матеріалу - порошку з кабачків.enzucchini powderemulsion saucesorganoleptic qualityrheological characteristicsпорошок з кабачківемульсіяорганолептичні показникиреологічні характеристикипорошок из кабачковэмульсияорганолептические показателиреологические характеристикикафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїTechnology of emulsion sauces using zucchini powderThesis