Єремчук, ІннаУдворгелі, Лариса Іванівна2016-09-272016-09-272013Єремчук, І. О. Новітня кулінарна продукція для збереження здоров’я та довголіття в еко-ресторанах / І. О. Єремчук, Л. І. Удворгелі // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24235В сучасних мовах в усьому світі з’являється все більше органічних ресторанів, які можуть піклуватись про здоров’я людини. Актуальними на даний час є новітня структура «Еко-ресторанів», де кожен новоспечений заклад пропонує свою концепцію, пропонуючи вибір страв на будь-який смак. In modern languages throughout the world there are more organic restaurants that can take care of health. Relevant to the present structure is the latest "Eco-restaurants" where each newly offers his concept, offering a variety of dishes for every taste.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхарчуванняеко-рестораникулінарна продукціяculinary productsEco-RestaurantsfoodНовітня кулінарна продукція для збереження здоров’я та довголіття в еко-ресторанахOther