Напрями підвищення привабливості інвестиційного клімату в Україні для розвитку малого бізнесу - Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2016)
Охарактеризовано сучасний стан малого підприємництва в Україні; зформульовано основні напрямки підвищення привабливості інвестиційного клімату для розвитку малого бізнесу в Україні. Characterize the current state of small business in Ukraine; zformulovano main directions of improving the attractiveness of the investment climate for small business development in Ukraine.
Keywords: малий бізнес; державна підтримка малого бізнесу; small business; State support for small business; кафедра економіки і права