Чемерис, Юрій Орестович2023-04-172023-04-172023Чемерис, Ю. О. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,0 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних способів при кип'ятінні сусла з хмелем : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юрій Орестович Чемерис ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2023. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40175otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивне суслокип’ятіння суслахмільхмелепродуктилеткі сполукистриппінгПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,0 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних способів при кип'ятінні сусла з хмелемOther