Ринок екстрактів на основі топінамбуру - Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна (My University, 2015)
Особливе місце серед існуючих способів використання топінамбура займає концентрований екстракт для хворих на цукровий діабет, як інуліновмісний біологічно активний компонент харчування та замінник цукру. Notable among existing uses of artichoke takes concentrated extract to diabetic patients as inulinovmisnyy bioactive components of food and sweetener.
Keywords: ринок екстрактів; мarket extracts; топінамбур; jerusalem artichokes; екстракт з топінамбура; extract of artichoke; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології консервування