Медвідь, Ірина МиколаївнаЛенчевська, Катерина ОлександрівнаІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена БроніславівнаГавриш, Андрій Володимирович2017-11-282017-11-282017Патент на винахід № 115395, МПК А23L 21/10 (2016.01) Желе з ревеню / І. М. Медвідь, К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, А. В. Гавриш ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № а 201607344 ; заяв. 06.07.2016 ; опубл. 25.10.2017 ; Бюл. №20, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26245Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.uk-UKжелеjellyревіньревеньrhubarbпектинpectinкафедра готельно-ресторанної справиЖеле з ревеню (Патент на винахід № 115395)Technical Report