Желе з ревеню (Патент на винахід № 115395) - Медвідь, Ірина Миколаївна; Ленчевська, Катерина Олександрівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2017)
Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.
Keywords: желе; jelly; ревінь; ревень; rhubarb; пектин; pectin; кафедра готельно-ресторанної справи