Вміст йоду в комплексах циклодекстрину з йодом - Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2022)
Описано результати досліджень вмісту йоду у комплексах циклодекстрину з йодом методом титрування.

The results of studies of iodine content in cyclodextrin complexes with iodine by the titration method are described.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра харчової хімії; β-циклодекстрин; йод; β-cyclodextrin; iodine