Павлов, Роман ОлеговичКорецька, Ірина ЛьвівнаЛазорский, П. П.Ковалевська, Єлизавета Іванівна2012-11-042012-11-042012Мальтодекстрины. Возможности использования / Р. А. Павлов, П. П. Лазорский, Е. И. Ковалевская, И. Л. Корецкая // Техника и технология пищевых производств : тезисы докладов VIII Междунар. научной конф. студ. и ас. - Могилев, 2012. - С. 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3441Представлені дослідження впливу концентрації мальтодекстринів на якість жирових начинок. Researches of influence of concentration of maltodextrins on quality of fatty stuffings are given.uk-UKжирові начинкиfatty stuffingsмальтодекстинифізико-хімічні властивостіmaltodextrinsphysical and chemical propertiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМальтодекстини. Можливості використанняThesis