Організаційно-економічні аспекти підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Чумікова, Тетяна Іванівна (My University, 2015)
Зовнішньоекономічна діяльність підприємств є важливим напрямом розвитку підприємництва в Україні, адже з виходом на нові ринки дає можливість виробникам розширювати обсяги збуту виробленої продукції шляхом отримання нових споживачів та максимізувати прибутки. Foreign trade enterprises is an important area of business development in Ukraine, because with access to new markets enables producers to expand the volume of sales of products by obtaining new customers and maximize profits.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; збут продукції; foreign trade; marketing of products