Алгоритми фільтрації вхідної інформації в системах технологічного моніторингу - Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2009)
Розглядається використання алгоритмів фільтрації вхідної інформації в системах технологічного моніторингу. Using the algorithms for filtering input information in technological monitoring systems is considered.
Keywords: вейвлет-аналіз; DATA MINING; wavelet analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка