Нєгрєтов, Ігор Іванович2024-03-292024-03-292023Нєгрєтов, І. І. Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів, шляхом підвищення їх харчової та біологічної цінності для закусочної : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Нєгрєтов Ігор Іванович ; наук. керівник Олена Станіславівна Павлюченко. – Київ, 2023. – 118 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42411ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпельменназакусочнатехнологіяпельменіорганолептичні показникикулінарний цехборошняний цехУдосконалення технології борошняних кулінарних виробів, шляхом підвищення їх харчової та біологічної цінності для закусочноїOther