Функціонування артефактної метафори мовотворчості письменників-постмодерністів - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2019)
У статті досліджено функціонування артефактної метафори в мовосвіті письменників постмодерного періоду, проаналізовано її лексико-семантичні підгрупи, з’ясовано стилістичні функції на цьому хронологічному етапі. The statistically improved functionality of the artifact metaphor in the post-modern period writer's writings, analyzed the lexico-semantic language group, and stylized functionality for the whole chronological period.
Keywords: сучасна проза; постмодернізм; номінація; метафора; артефакт; contemporary prose; postmodern; nomination; metaphor; artifact; кафедра гуманітарних дисциплін