Кафедрі технології цукристих речовин 100 років: історія створення, розвиток, перспективи - Штангеєва, Надія Іванівна; Лагода, Володимир Андрійович; Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2000)
У статті розглянуто історію створення, розвиток та перспективи кафедри технології цукристих речовин. The article deals with the history of the development and prospects of the department of sugar technology.
Keywords: цукор; sugar; цукристі речовини; sugars; кафедра технології цукру і підготовки води; department of sugar technology; кафедра готельно-ресторанної справи