Вправи для покращення навичок діалогічного мовлення - Кияшко, Оксана Василівна (My University, 2015)
На сьогодні вимоги сучасності до фахівців економічних спеціальностей підвищуються рік у рік і включають не лише високий рівень знань та вмінь за фахом, але й володіння іноземною мовою на відповідному рівні. Today modern requirements to specialists in economy increased from year to year and include not only a high level of knowledge and skills in their specialty, but also of foreign language at an appropriate level.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; іноземна мова; професійна діяльність; foreign language; professional activity