Формування кадрової безпеки у системі соціально-економічної безпеки підприємства - Драган, Олена Іванівна (My University, 2022)
Досліджуються питання формування системи кадрової безпеки на підприємстві. Узагальнені підходи до сутності поняття «кадрова безпека». Обґрунтовані напрями забезпечення кадрової безпеки на підприємстві. Узагальнена класифікація загроз щодо кадрової безпеки (зовнішні та внутрішні). Запропонована схема системи кадрової безпеки підприємства. The issues of formation of the personnel security system at the enterprise are investigated. Generalized approaches to the essence of the concept of "personnel security". The directions of ensuring personnel security at the enterprise are substantiated. Generalized classification of threats to personnel security (external and internal). The scheme of the personnel security system of the enterprise is offered.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; кадрова безпека; загрози; небезпеки; підходи; напрями; підприємство; соціально-економічна безпека; personnel security; threats; dangers; approaches; directions; enterprise; socio-economic security