Михонік, Лариса АнатоліївнаКравчук, Дмитро Вікторович2018-04-242018-04-242017Патент 116667 UA, МПК A21D 13/00 A21D 2/36 (2006.01) Хліб «Вівсяна родзинка» / Михонік Л. А., Кравчук Д. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201613459 ; заявл. 27.12.2016 ; опубл. 25.05.2017, Бюл. № 10 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27160Згідно корисної моделі в рецептуру хліба включено пшеничне борошно, суха пшенична клейковина, дріжджі, цукор, сіль, вівсяні пластівці, вівсяні висівки та родзинки. Запропоноване співвідношення рецептурних компонентів дозволить підвищити харчову та біологічну цінність виробів, покращити амінокислотний склад, підвищити вміст харчових волокон і мінеральних речовин. According to the useful model, wheat flour, dry wheat gluten, yeast, sugar, salt, oat flakes, oat bran and raisins are included in the bread formula. Proposed ratio of recipe components components will increase the nutritional and biological value of products, improve the amino acid composition, increase the content of dietary fiber and mineral substances.uk-UKпшеничне борошновівсяні пластівцівівсяні висівкиродзинкисуха пшенична клейковинакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівwheat flouroat flakesoat branraisinsdry wheat glutenХліб «Вівсяна родзинка» (Патент на корисну модель № 116667)Other