Раціональна експлуатація тепловикористовуючої апаратури - Філоненко, Віталій Миколайович (My University, 2015)
В роботі представлено експлуатаційні методи підтримання (регулювання) теплової потужності тепловикористовуючої апаратури на регламентному (проектно-розрахунковому) рівні. Наведено перелік необхідної методичної літератури. In this paper, operational methods for maintaining (regulating) the thermal capacity of heat-using equipment at a scheduled (calculated and projected) level are presented. The list of necessary methodological literature is given.
Keywords: теплообмінники; експлуатація; експлуатаційні параметри; теплотехнологічний регламент; необхідні умови; регулювання теплової потужності; heat exchangers; operation; operational parameters; heat-technological regulations; necessary conditions; heat power regulation; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки