Ребець, Ростислав Борисович2013-11-112013-11-112011Ребець, Р. Б. Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження / Р. Б. Ребець // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів 23 березня, 2011. – Х.: ХДУХТ, 2011. - С. 98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11171Досліджено можливості стабілізації функціонально-технологічних показників у ромштексах за рахунок введення до рецептури добавок рослинного походження, що дозволяє збагачувати раціон харчування людини харчовими волокнами та продуктами з низьким вмістом жиру. Possibilities stabilizing functional and technological indicators in the round steak through the introduction to the recipe plant origin supplements that can enrich the human diet dietary fibers and foods that are low in fat.otherстабілізаціяпродуктиромштексихарчові волокнамікроелементиtrace elementsstabilization productsrump steakdietary fiberкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походженняOther