Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження - Ребець, Ростислав Борисович (My University, 2011)
Досліджено можливості стабілізації функціонально-технологічних показників у ромштексах за рахунок введення до рецептури добавок рослинного походження, що дозволяє збагачувати раціон харчування людини харчовими волокнами та продуктами з низьким вмістом жиру. Possibilities stabilizing functional and technological indicators in the round steak through the introduction to the recipe plant origin supplements that can enrich the human diet dietary fibers and foods that are low in fat.
Keywords: стабілізація; продукти; ромштекси; харчові волокна; мікроелементи; trace elements; stabilization products; rump steak; dietary fiber; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів