Друкарська справа університету Св. Володимира - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2012)
У роботі досліджується друкарська справа університету Св. Володимира. In the paper the printing of the University of St. Vladimir
Keywords: університет Св. Володимира; друкарська справа; друкарня; University of St. Vladimir; кафедра гуманітарних дисциплін; printing