Домарецький, Віталій АфанасійовичХіврич, Борис ІвановичЛопато, Т. В.2013-12-022013-12-022001Домарецький, В. А. Деструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування сої / В. А. Домарецький, Б. І. Хіврич, Т. В. Лопато // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – К.: УДУХТ, 2001. – № 6. – С. 67 – 88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11728Дані досліджень показали, що солодування сої зумовлює позитивні зміни вуглеводного складу зерна — викликає зниження вмісту антипоживних галактосахаридів внаслідок деструкції рафінози та стахіози в солоді сої на 80...90 % порівняно з їх кількістю в зерні сої. These studies showed that the production of malt soy causes positive changes in carbohydrate composition of the grain - is the reduction of antinutrient halaktosaharydiv due to degradation of raffinose and stahiozy malt, soya by 80 ... 90%, compared to their number in soybean.otherгалактосахаридисолодорощеннясоясолод із соїgalactose saccharidesmaltingsoybeanssoy maltкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДеструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування соїArticle