Стеценко, Наталія ОлександрівнаКраєвська, Світлана ПетрівнаЗемлінська, Марія Дмитрівна2014-06-242014-06-242014Стеценко, Н. О. Вивчення взаємодії насіння льону з різними рідинами / Н. О. Стеценко, С. П. Краєвська, М. Д. Землинська // Теоретичні та прикладні проблеми технічних і математичних наук. Збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Україна, 7 лютого 2014 р. – К. : Центр Науково–Практичних Студій, 2014. - С. 14-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15529Насіння льону найбільш повно може відновлюватись за рахунок набухання у воді, температура якої 80 0С. Підготовлене запропонованим способом насіння льону можна використовувати в якості функціонального інгредієнту при виробництві хлібобулочних виробів, кисломолочних продуктів, соусів, салатів тощо. Flax seeds can full recover by swelling in 80 0C temperature water. Flax seeds, prepared proposed method, can be used as a functional ingredient in the bakery products, dairy products, sauces, salads etc.uk-UKнасіння льонуфункціональний інгредієнтнабуханняграничний ступінь набуханняflax seedsfunctional ingredientswellingmaximum degree of swellingкафедра технології оздоровчих продуктівВивчення взаємодії насіння льону з різними рідинамиArticle