Білик, Олена ОлександрівнаШаран, Лариса ОлександрівнаДорошенко, Віктор ОлександровичШаран, Андрій ВасильовичБондар, Наталія Петрівна2019-03-122019-03-122017Патент України на винахід № 115505, МПК A21D 13/066 (2017.01). Пісочний напівфабрикат безглютеновий / Білик Олена, Шаран Лариса; Дорошенко Віктор, Шаран Андрій, Бондар Наталія // заявник – Національний університет харчових технологій. – № a201608234; заяв. 26.07.16.; опубл. 10.11.2017; Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28859Пісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.uk-UKборошно зародку кукурудзицеліакіябезглютеновий напівфабрикатflour embryo of cornceliac diseasegluten-free semifinished productкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології зберігання і переробки зернаПісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)Other