Rashevska, TamaraGulyy, IvanLysko, O. I.Vysokolyan, O. P.Veblaya, T. S.Buzaneva, E. V.2013-07-032013-07-032002Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite / T. A. Rashevskaya, I. S. Guiyi, O. I. Lysko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2002. - P. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8783Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.enbutternanostructureinulinвершкове маслонаноструктураінулінсливочное маслоинулинкафедра технології молока і молочних продуктівFormation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline compositeThesis