Особливості іноземного інвестування в Україні - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2010)
Розглядається структура та динаміка прямих іноземних інвестицій в Україну. The structure and dynamics of foreign direct investment in Ukraine are examined.
Keywords: іноземне інвестування; прямі іноземні інвестиції; інвестиційна привабливість; foreign investment; foreign direct investment; investing attractiveness; кафедра маркетингу