Ефективність використання електроіскрового оброблення сировини на процес вилучення цільових компонетів - Запорожець, Юлія Владиславівна; Бурлака, Тетяна Василівна (My University, 2020)
Досліджено ефективність використання електроіскрового оброблення сировини на процес вилучення цільових компонетів з подальшим екстрагуванням водою у безперервнодіючому віброекстракторі та встановлено, що при використанні даного способу скорочується час екстрагування при незмінних якісних показниках екстракту.
Keywords: хмель; віброекстрагування; екстракт; електрогідроудар; масообмін; дифузія; електричний розряд; hops; vibroextraction; extract; electrohydro-impact; mass transfer; diffusion; electric discharge; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв