Нові надходження № 6 (червень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2017)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у червні 2017 року. To help teachers presents list of documents that went to the Foundation library for science and technology in June 2017.
Keywords: нові надходження; new incomings