Конкуренція на ринку кондитерських виробів України - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2001)
В роботі досліджено методи конкурентної боротьби, що використовуються вітчизняними кондитерськими підприємствами. Виявлено основні критерії їх вибору. This paper investigates methods of competition used by domestic sugar companies. The basic criteria for their selection.
Keywords: конкуренція; competition; конкурентна боротьба; competition