Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРепа, Юлія ІгорівнаГоробець, Юлія Сергіївна2013-10-182013-10-182012Патент на корисну модель № 76283 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Фарш “Апетитний” / Крижова Ю. П., Репа Ю. І., Горобець Ю. С. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201208145 ; заявл. 03.07.2012 ; опубл. 25.12.2012, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10498Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо куряче, соєвий текстурат, манна крупа. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used chicken meat, soy texturate, semolina.otherперецьсвининафаршм'ясокрупа маннаpepperporkmincemeatsemolinaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш "Апетитний" (Патент на корисну модель № 76283)Other