Фарш "Апетитний" (Патент на корисну модель № 76283) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія Сергіївна (My University, 2012)
Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо куряче, соєвий текстурат, манна крупа. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used chicken meat, soy texturate, semolina.
Keywords: перець; свинина; фарш; м'ясо; крупа манна; pepper; pork; mince; meat; semolina; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів