Особливості виховної роботи студентів старших курсів - Шиян, Петро Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович; Бойко, Петро Миколайович (My University, 2013)
У виховній роботі викладачів випускових кафедр ВНЗ мають місце зустрічі з визначними діячами науки, освіти, культури, в яких зосереджені найкращі якості громадян України, акцентувати увагу студентів на положеннях літописів, міфів, сказань, дум, фольклорних та мистецьких джерел тощо. In the educational work of teachers graduating department universities there are meetings with prominent figures of science, education and culture, which concentrated the best qualities of the citizens of Ukraine, students focus on the provisions of chronicles, myths, legends, doom, folk and art sources and more.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; виховна робота; випускові кафедри; студенти; upbringing work; students; graduating department